Solbriller.com
ButikkFordelerBesøk
- 90 dagers åpent kjøp
- Skandinavias største klokkebutikk
- Gratis returnering
- Fører luksusmerker
Handle nå!
- 90 dagers bytterett
- Gratis frakt
- Autorisert forhandler
- 2 års garanti
- Rask levering
Handle nå!

Hvordan få råd til drømmeklokken?

Det finnes utrolig mange kule klokker der ute, noen er billige og andre er bare en drøm. Klokken trenger ikke å være en drøm, det handler om å finne ut hvordan man kan få råd til drømmeklokken. Den kommer ikke uten hardt arbeid og sparing, men det er litt av meningen med å ha en kostbar klokke håndleddet.

Her er våre tips til hvordan du få råd til drømmeklokken:

Få deg en ekstra jobb

Man skal ikke undervurdere verdien av ekstra inntekt, du trenger kun å ha en ekstra jobb i noen få måneder før du kan ha råd til noen skikkelig kule og sjeldne klokker. For mange så kan det være umulig å få seg en ekstra jobb på grunn av barn og familielivet, det forstår vi. Det finnes likevel flere muligheter for deg å jobbe hjemmefra. Du kan skrive artikler for nettsider, ta småjobber på Finn eller du kan prøve å få deg en support jobb som du kan gjøre hjemmefra.

Kjøp kryptovaluta

Veldig mange tror at kryptovaluta kun er en hype og bløff, men veldig mye tyder på at det er mer enn det. I 2017 så finansierte Bitcoin en hel del kule klokker og det kan skje igjen. Kjøp deg kryptovaluta for et par tusen kroner og håp at den ganger seg med 1000x. Det er ikke sannsynlig men heller ikke umulig. Du kan lese mer om hvordan du kan kjøpe Bitcoin her.

Kjøp den på avbetaling

Hvis du vet at du kommer til å tjene penger og du har en trygg jobb, da kan du finansiere klokkekjøpet med et nedbetalingslån. Det er ikke den smarteste måten å kjøpe en klokke på, men hvis man tjener godt så er det ingen grunn til at man ikke skal kunne låne penger til en kul klokke.

Som du ser så er det muligheter for omtrent alle å kjøpe seg drømmeklokken. Det handler kun om hardt arbeid eller om å tjene nok til å låne penger til den. Vi anbefaler at du ikke låner penger til den, men at du heller jobber og sparer hardt for drømmeklokken. Da kommer den til å skinne ennå mer!