Solbriller.com
ButikkFordelerBesøk
- 90 dagers åpent kjøp
- Skandinavias største klokkebutikk
- Gratis returnering
- Fører luksusmerker
Handle nå!
- 90 dagers bytterett
- Gratis frakt
- Autorisert forhandler
- 2 års garanti
- Rask levering
Handle nå!

Tøffe armbåndsur

På slutten av 1990-tallet ble mobiltelefonen for alvor en del av vår hverdag og med det sluttet mange å bruke armbåndsur. Nå har vi heldigvis kommet til fornuft igjen og klokkeprodusentene gir oss et bredt og spennende utvalg armbåndsur for kvinner og menn, samt unisex. Et armbåndsur blir raskt en del av vår klesstil og vår personlighet og er således et viktig valg for de fleste av oss.

Finn din stil

Et armbåndsur er først og fremst et instrument som har en viktig, praktisk funksjon i hverdagen. Men det er også et slags plagg og de aller fleste av oss velger armbåndsur også ut i fra stil, form og farge. Klokken vi har rundt håndleddet hver eneste dag blir som et slags smykke og vi vil at det skal representere oss på samme måte som vår klesstil forøvrig.

Helseklokker

Kan et produkt fra en klokkebutikk også gi deg bedre helse? Ja, hvorfor ikke? Det britiske merket Breo og deres helseklokker gjør nettopp dette. Breos klokker produseres i Tourmaline som er et materiale Breo kan fortelle gir gode, helsemessige effekter. Blant annet skal Tourmaline gi økt forbrenning og bedre blodsirkulasjonen. Å bære armbånd i ulike materialer for å oppnå forskjellige helsemessige fordeler har lenge vært populært. Nå kan du altså utnytte disse effektene sammen med den praktiske nytten en klokke gir deg.

Trendy armbåndsur

En klokke kan være elegant, sporty, trendy, fresh, konservativ og dessuten rålekker. Er du på jakt etter en klokke som skinner om kapp med de mest eksklusive smykker? Da bør du i så fall ta en kikk på våre modeller fra Nixon. Nixon kjører kompromissløs design til meget konkurransedyktige priser, her vil du lett finne en modell som skiller seg ut i mengden og setter den berømte prikken over i’en på ditt antrekk som helhet. Elegant og tidløs design gjør at du kan bære din Nixonklokke til alle dine aftenantrekk og alltid ta pusten av resten av forsamlingen. Kjøp på nett og betal med bank eller kredittkort, raskt levert!

Armbåndsur for fremtiden

Armbåndsur kommer ofte i klassisk, konservativ design, men det fins også produsenter som har blikket rettet mot fremtiden. En av disse er Nooka. Vi kjenner alle de klassiske viserne samt det digitale displayet. Nå fins det i tillegg en mer intuitiv måte å lese tiden på og Nooka har kombinert denne metoden med råstilig, futuristisk design. Disse armbåndsurene er fornuftig priset og vil gi sin eier oppmerksomhet i både hverdagen og på fest.