Solbriller.com
ButikkFordelerBesøk
- 90 dagers åpent kjøp
- Skandinavias største klokkebutikk
- Gratis returnering
- Fører luksusmerker
Handle nå!
- 90 dagers bytterett
- Gratis frakt
- Autorisert forhandler
- 2 års garanti
- Rask levering
Handle nå!

Armbåndsur er endelig tilbake

Armbåndsuret har vel egentlig aldri forlatt oss helt, men lenge var det ganske fraværende etter at mobiltelefonen tok over våre liv. Før mobilens tid var armbåndsur en praktisk ting for menn og et praktiskt plagg for kvinner. Nå er armbåndsuret tilbake for fullt og det presenteres som et praktisk og trendy plagg for både kvinner og menn. Dagens armbåndsur kan dessuten gjøre mye mer for oss en klokkene i gamle dager kunne.

Armbåndsur med helseeffekter?

Kan et armbåndsur ha positiv effekt på helsen vår? Ja, det fins i alle fall produsenter som påstår dette. Å ha et armbåndsur som måler pulsen kan være hendig for mange og indirekte kan den ha positiv effekt på helsen. Ved å kontrollere pulsen i løpet av trening kan vi få maks effekt, samt unngå overbelastning. Vi får også armbåndsur som er laget i spesielle materialer som visstnok skal ha positiv effekt på blodsirkulasjonen, og hvorfor ikke? Holder vi et øye med tiden kan vi i alle fall unngå mye stress og det i seg selv er veldig helsebringende.

Les også: Helseklokker fra Breo.

Armbåndsur som smykke

Utvalget av armbåndsur med stilig design har alltid vært stort for kvinner, nå kommer det også et bredt og spennende utvalg for menn. Det fins få kvinner som ikke anser sitt armbåndsur som en del av antrekket og det har de sannelig rett i. Her henger mannfolka litt etter, men skal vi tro salgstallene er de i ferd med å fatte poenget. Armbåndsuret ditt sier noe om hvem du er. Er du flink til å ha et armbåndsur som også matcher ditt antrekk, ja da sier det enda mer om deg. Ditt antrekk er en helhet og armbåndsurene våre er en del av denne helheten enten vi vil det eller ikke.

Armbåndsur on-line

Ja, vi kan kjøpe våre armbåndsur on-line, men i dag kan disse klokkene også holde oss on-line til en hver tid. Smartklokkene har kommet for å bli, det er bare å logge seg på. Selv foretrekker vi litt tid off-line nå og da, men tiden er det greit å holde et øye med. Likevel, det er praktisk med en smartklokke, spesielt i situasjoner hvor det er upraktisk å dra på mobilen, som når vi trener for eksempel.

Klassisk eller futuristisk armbåndsur?

Som nevnt er utvalget av armbåndsur i dag enormt. Vi får selvfølgelig fortsatt de klassiske modellene, spesielt for menn. Her er det ofte aktiviteter som flyging og dykking som har satt trenden og produsenter som har 150-år lange tradisjoner i Sveits dukker til stadighet opp på markedet. Andre produsenter går for det samtidige og det futuristiske og finner opp nye og finurlige måter å lese tiden på. Det ser nesten ut til at klassiske visere og digitale displayer er på vei ut. Nå kan vi lese tiden på klokkene med et system som minner litt om Braille-skrift!