Solbriller.com
ButikkFordelerBesøk
- 90 dagers åpent kjøp
- Skandinavias største klokkebutikk
- Gratis returnering
- Fører luksusmerker
Handle nå!
- 90 dagers bytterett
- Gratis frakt
- Autorisert forhandler
- 2 års garanti
- Rask levering
Handle nå!

Futuristiske klokker fra SeaHope

Seahope-klokkene har tatt verden med storm. Det helt unike designet med de futuristiske detaljene har ikke bare gått rett hjem hos sci-fi fansen, men også hos motebevisste mennesker som er ute etter noe helt annerledes. En klokke kan noen ganger være bare en klokke, en gjenstand som hjelper deg å vite hvilken time av døgnet du befinner deg i. Dette er ikke tilfelle når det kommer til Seahope. Disse spesielle armbåndsurene snakker til deg allerede ved første øyekast. De bugner av kreativitet, nytenking og teknologisk innovasjon. Livet blir aldri helt det samme etter at du har gått til innkjøp av en klokke fra det japanske merket SeaHope.

Et lys i mørket

Den briljante hjernen bak SeaHope heter Yasushi Kimura, og som navnet tilsier, har han sitt opphav i solens land, Japan. Allerede som en ung funderte han over natten som kom så tidlig i Tokyo og hvordan han ikke kunne se hva klokken var i mørket. Inspirert av de blinkende neonlysene i hjembyen, fikk han en idé. Det var først når LED-lys ble allemannseie at han kunne fullføre drømmen sin om klokker som lyser og blinker, akkurat som ildfluene han betraktet i barndommen. Det er ingen tvil om at Kimura ikke har lagt alle ideene han hadde som barn på hyllen. Klokkene hans er ikke bare som et lys i mørket, men også som en lek du må finne ut av og en hemmelighet bare du vet om. Guiden til hvordan du skal lese klokken er nemlig ganske så avansert og krever litt trening før du finner du av det. En av de mest kjente klokkene hans, «Ants», viser deg en skjerm full av flerfargede småkryp. Ved hjelp av instruksjonene lærer du hvordan du tolker hva klokken er, bare ved hjelp av å se på maurene. Det er lett å bli fascinert av hva Kimura klarer å klekke ut og å hive seg på bølgen av fans som venter i spenning på hans neste prosjekt.

En engasjert mann

Det er ingen tvil om at Kimura er en meget engasjert mann. Ikke bare kan du se det på klokkene han produserer, alle med intrikate funksjoner og ideer bak. SeaHope gir også støtte til et veldedig formål som Kimuras hjerte banker ekstra hardt for. Han gir deler av fortjenesten til organisasjonen War Child som hjelper barn i krig over hele verden. For å reflektere sine synspunkter om gode handlinger har hver eneste klokke en inskripsjon med kloke ord fra Martin Luther King: «Time is always right to do what is right.» Et fint budskap å ha så nært på seg dagen lang.

SeaHope på lerretet

SeaHope hadde vært populær i nisjemarkeder i lang tid da filmskaperne bak storfilmen Avatar kontaktet ham. De ville at han skulle designe en kolleksjon som skulle brukes i filmen. Klokkene kunne også kjøpes i etterkant. Den utsøkte kvaliteten og den futuristiske utformingen gjorde at SeaHope fikk en skikkelig oppsving og stadig flere forelsket seg i de spesielle klokkene.

Les om dameur her.