Solbriller.com
ButikkFordelerBesøk
- 90 dagers åpent kjøp
- Skandinavias største klokkebutikk
- Gratis returnering
- Fører luksusmerker
Handle nå!
- 90 dagers bytterett
- Gratis frakt
- Autorisert forhandler
- 2 års garanti
- Rask levering
Handle nå!

Klokker til damer

En klokke er et viktig tilbehør som skal komplementere stilen din på best mulig måte. Enten du er ute etter et klassisk ur, eller det viktigste for deg er at klokken er moteriktig, har du et hav av tikkende muligheter. Klokker kan like gjerne være, ironisk nok, tidløse, eller det siste av det siste. Det viktigste er at den dekker dine behov og sier noe om hvem du er som person.

Det klassiske valget

Kanskje er du ute etter en klokke som du kan ha i årevis og som passer til alt. Dette er et valg mange tar, særlig når det er snakk om en klokke som gjerne koster litt mer. Mange er villige til å betale mye for bra kvalitet, men velger derfor en enkel modell som de vet at de vil syns er like fin om 5 år, og som passer like godt til hverdags som til fest. Det er også viktig at remmen sitter godt om håndleddet og at den er enkel å ta av og på, uten at det finnes en risiko for at den faller av. Velg en elegant klokke i med detaljer i lær eller metall og la tiden gå med en klassiker rundt håndleddet. Les om trender innen klokker.

Sportsklokker

Dersom du lever et aktivt liv og er mye på farten, kan en klokke i mer sporty design være tingen for deg. Om du velger å bare ha den på mens du utøver idrett er opp til deg, men for mange er trening en så stor del av livet at det blir en del av deres personlige stil. Pass på at klokken sitter komfortabelt på og at materialene er av solid kvalitet. Helseklokkene fra Breo kommer i flere farger og et sporty design, samtidig som den tåler en skikkelig trøkk både under og over vannet. Breo har også et utvalg klokker uten ekstra funksjoner, som bare i stil og utforming reflekterer en stil der tøffe joggesko ikke bare er en del av antrekket, men en nødvendig del av det livet du lever.

Klokker inspirerte av ulike tidsepoker

En viktig trend i klokkeverdenen er ur som ser ut som de er hentet ut av en annen tidsalder. Det kan være retro inspirerte klokker, som for eksempel de gamle traverne med digitalt display, eller utforminger som hinter mer mot verdensrommet. Det er mulig at en Seahope klokke kanskje ikke passer for en hver anledning, men den har med sitt futuristiske design fått hjerter til å slå litt fortere verden over. Nooka er også et merke som utfordrer tiden. Ikke bare fordi du må lære deg en ny måte å lese klokken på, men også fordi den ser ut som den er hentet ut av en sci-fi film. Du er kanskje ikke villig til å betale like mye for en så trend-basert klokke, som for en tidløs klassiker, men disse klokkene er uten tvil et tilbehør som vil få deg til å skille deg ut i mengden.