Solbriller.com
ButikkFordelerBesøk
- 90 dagers åpent kjøp
- Skandinavias største klokkebutikk
- Gratis returnering
- Fører luksusmerker
Handle nå!
- 90 dagers bytterett
- Gratis frakt
- Autorisert forhandler
- 2 års garanti
- Rask levering
Handle nå!

Nixon – klokken som reflekterer din personlighet

Nixon har lenge vært en kjenning på markedet som mange velger når de skal kjøpe en ny klokke å vise frem på armen. De tøffe designerklokkene har falt i smak hos både kvinner og menn i alle aldre, men har kanskje tatt mest av i skate- og surfemiljøene rundt om i verden. Klokkene er robuste og tåler å være med når du lever livet til det fulleste. Dersom du ser på et armbåndsur som noe mer enn en klokke og elsker å komplementere antrekket med et tøft tikkende tilbehør er Nixon absolutt for deg. De er heller ikke så dyre at en trenger å ta opp et lån!

Historien bak Nixon

Skaperne bak Nixon, Andy Laats og Chad DiNenna, klekte ut den perfekte klokkeideen i 1997, mens de begge bodde i Encinitas i California. Som så mange andre start-ups begynte de i det små og fokuserte på unge, hippe mennesker. Særlig fokus fikk de mer sporty miljøene der skating, surfing og snowboard var det store, men også trendsetterne i moteverdenen. Det australske mega-merket Billabong fikk opp øynene for Nixon og kjøpte like godt opp hele selskapet. Med mer erfarne designere og forretningshjerner i ryggen har de siden den tid skapt klokker som passer et mye bredere marked enn der de startet. Nå er Nixon et merke som er godt kjent over hele verden og som tilbyr noe for en hver smak og stil.

En sterk filosofi og et brennende engasjement

Til tross for at Nixon ble kjøpt opp av et større selskap har de likevel klart å holde på de grunnleggende filosofiene bak merket. Det handler om de små detaljene, de tingene som du først ikke legger merke til, men som så blir umulig å ignorere. Det er dette som gjør at Nixon produserer unike klokker. Fordi de bruker så mye tid og energi på å gjøre disse små detaljene fantastiske, overføres dette engasjementet til alle som bærer klokkene deres. Følelsen tar deg tilbake til da du kjøpte din første lommebok, fordi du hadde tjent dine egne penger å putte i den, til da du kjøpte din første bil for disse velfortjente pengene. Alle husker den dagen da de forsto at et armbåndsur kunne være mer enn bare et hjelpemiddel til å vite hva klokken var. Du visste hva du ville si til verden, men du kunne ikke finne de riktige ordene. Nixon reflekterer alle disse følelsene og synspunktene og det er sannsynligvis derfor de nesten 20 år senere fortsatt er en storfavoritt på markedet.

Les også: Kjøpe klokker på nett.

Stadig forbedring

Mange titter over på de skatende ungdommene i parken og tror du vet hva de er, hva de tenker og hva de vil. Det som ofte ignoreres er den brennende lysten til å bli bedre. De er allerede gode, men de gir ikke opp. For alle som har blitt besatt av skating er det et faktum at du alltid kan bli bedre. Det samme gjelder for Nixon, og de lar seg inspirere daglig av disse menneskene. Til tross for at de allerede er store innad i klokkeindustrien, vil de aldri slutte med å forbedre klokkene sine.

Les også: Klokker til damer.