Solbriller.com
ButikkFordelerBesøk
- 90 dagers åpent kjøp
- Skandinavias største klokkebutikk
- Gratis returnering
- Fører luksusmerker
Handle nå!
- 90 dagers bytterett
- Gratis frakt
- Autorisert forhandler
- 2 års garanti
- Rask levering
Handle nå!

Unisex-klokker

Den ultimate unisex-klokken er ikke bare en klokke du kan dele med kjæresten din, men et symbol på en trend som blir hetere og hetere med tiden. Man ser flere eksempler på dette i moteverdenen, selv om det helst er jentene som kjører en mer maskulin stil, enn omvendt. Unisex-klokkene passer like godt til kvinner og menn og er mer i vinden enn noen sinne.

Boyfriend-jeans og herreklokker

Motebildet har den siste tiden vært preget av en mye mindre feminin stil enn det vi har sett tidligere. Siden det ble trendy å låne både jeans, klokker, blazere og over-size t-skjorter fra kjæresten har menn nesten måttet sette hengelås på klesskapet. Klokker har lenge hatt en nøye definert dame- og herreseksjon, både på nett og i butikkene, men nå er unisex-klokker det nye store. Takket være den androgyne stilen som er populær akkurat nå, har unisex-klokkene solgt som varmt hvetebrød, både til kvinner og menn.

De nye unisex-klokkene

Disse klokkene er ikke spesielt feminine eller maskuline, men kjører en ganske androgyn stil, som for mange lett kan falle i en nisje for sporty tilbehør. Likevel er det mange designere som nå utvikler klokker som verken har puls-måler, pedometer eller andre funksjoner som vanligvis hører til i sportsklokkenes verden. Skaperne bak merket Nooka har som eneste misjon å utfordre måten vi leser klokken på. Dette gir urene et innovativt og kult design, som både menn og kvinner verden over har falt for. Heller ikke klokkene fra Seahope passer inn i sportsklokke kategorien, til tross for at de kanskje faller mer i smak hos den mannlige befolkningen. Likevel er det flere og flere kvinner som anskaffer seg et eksemplar av disse futuristiske klokkene (Les også: Futuristiske klokker fra SeaHope). Også klokkene fra Breo har et heller nøytralt preg når det kommer til utforming og fargevalg, selv om du står fritt for å velge akkurat den fargen du liker best. Selv om Breo også produserer helseklokker og ur som passer perfekt til et aktivt og sporty liv, finnes det mange brukere som elsker disse klokkene bare på grunn av det stilige designet.

Moten dikterer stilen

Unisex-klokker kommer i mange utførelser. Flere av de klassiske designerne har utviklet modeller som passer like godt på menn som på kvinner. Man har også sett mange minimalistiske ur slenge seg på unisex trenden. Disse klokkene fronter enkle remmer, klassiske urskiver og ingen unødvendige detaljer. De fleste retro inspirerte klokkene er også relativt nøytrale når det kommer til hvilket av kjønnene som kjøper mest. Bare tenk på Casio-klokkene som har vært å se på alle og en hver de siste årene. Barokken har også vist seg i gatemoten, med overdådige, store klokker både til kvinner og menn. Det vi absolutt kan konkludere med er at trenden styrkes når motebildet dreier i spesifikke retninger. Akkurat nå er det ingenting som er mer riktig enn å ha unisex-klokker rundt håndleddet som passer perfekt inn med det nokså androgyne inntrykket de fleste moteskaperne prosjekterer.