Solbriller.com
ButikkFordelerBesøk
- 90 dagers åpent kjøp
- Skandinavias største klokkebutikk
- Gratis returnering
- Fører luksusmerker
Handle nå!
- 90 dagers bytterett
- Gratis frakt
- Autorisert forhandler
- 2 års garanti
- Rask levering
Handle nå!

Helseklokken Breo – klokken som følger deg på eventyr

Dersom du er ute etter en klokke som gir deg alt en vanlig helseklokke kan gi deg, samtidig som designet ikke kompromitteres er Breo helt opp din gate (les mer om dette på artikkeldatabasen.com). Merket Breo kommer i en helt unik, innovativ design, uten at du blir prakket på unødige funksjoner, klumpete utforming og høye priser. Klokkene er særegne å se til, med rene linjer og smarte detaljer, samtidig som den er så nett på armen at du knapt merker at du har den på. Motebevisste mennesker som elsker å holde seg i form har for lengst sverget til Breo når de velger sportsur.

Et økonomisk og kvalitetssikkert valg

Britiske Breo er et perfekt eksempel på design som virkelig reflekterer det menneskene bak ønsker å kommunisere. Breo sørger for at alt som forlater deres varehyller er helt i linje med selskapets image, fra de velger ut materialer, til klokken blir shippet hjem til kunden. Det er ikke ofte vi ser en sportsklokke som holder slik en høy standard, uten at du må ut med flere tusenlapper! For at du skal kunne bruke klokken din, samme hvilken aktivitet det er du dedikerer tiden din til, er Breo utformet for å sitte perfekt rundt håndleddet ditt. Dette viser nok en gang at de knakende hjernene bak dette merket vet hva de driver med og ønsker å vise det for hele verden.

Breo til lands og til vanns

Helseklokkene fra Breo lar deg drive med vannsport på alle nivåer av havets dyp. Helt ned til 50 meter er klokken fullstendig vanntett, samtidig som materialene er nøye utvalgt for å ikke ta skade av gjentatt kontakt med vann. Husk at du alltid har 1 års garanti på din Breo klokke, nesten samme hva du utsetter den for av ville aktiviteter til lands og til vanns. En annen fordel med utformingen er at klokken passer alle og en hver. Den kan ved første øyekast og prøve minne om de stilige armbåndene som forskjellige veldedige organisasjoner var så ivrige etter å bruke for noen år siden. Breo har forøvrig bare én misjon: Å følge deg hvor enn du går, samtidig som du bevarer stilen din. Både kvinner, menn og den yngre garde vil finne at designet passer dem, i tillegg til at du kan velge mellom en rekke spennende farger. Helseklokken kommer selvfølgelig også i flere ulike størrelser, slik at passformen alltid er perfekt.

Helsemessige fordeler med Breo

Det du kanskje ikke visste om Breo er at den inneholder et materiale som kalles Tourmaline. Dette er et stein-materiale som sies å gi gode helsemessige fordeler, for eksempel å økt forbrenning og bedre blodsirkulasjon. Noen hevder til og med at å bære klokken så nært en hovedpulsåre som på håndleddet kan gjøre at du kjenner deg mindre trøtt, kommer deg raskere etter skader i muskler og ledd, samt forbedrer både humør og søvnkvalitet. Verdt et forsøk, synes du ikke?