Solbriller.com
ButikkFordelerBesøk
- 90 dagers åpent kjøp
- Skandinavias største klokkebutikk
- Gratis returnering
- Fører luksusmerker
Handle nå!
- 90 dagers bytterett
- Gratis frakt
- Autorisert forhandler
- 2 års garanti
- Rask levering
Handle nå!

Vestal er lekker design fra California

Vestal klokkene har blitt stemplet som de kule klokkene musikere og brettsportsutøverne elsker. Dermed er det kanskje ikke så rart at mange av oss «vanlige» også har fått øynene opp for det amerikanske merket. Vestal produserer ikke bare klokker, men også klær, belter, lommebøker og solbriller i samme stil. I tilbehørseksjonen kommer det stadig flere tilskudd av stilige luer og hatter signert det populære merket.

En favoritt fra California

Det kommer nok ikke som en overraskelse på noen at merket Vestal har sine røtter i Newport Beach, California, et av USAs mest berømte tilholdssted for skatere og surfere. Deres første ambisjon tilbake i 1997 var å appellere til menneskene som vanket der, alt fra musikere til entusiaster innen surfing og skating. De lanserte en kolleksjon med tilbehør, der klokkene øyeblikkelig ble en stor hit. Ettersom Vestal har vokst og blitt mer og mer populære i hele verden, har merket blitt profilert av kjente skatere, surfere og musikere som David Gonzales, Jordy Smith, Danny Kass og Peter Line. Også i Norge har Vestal sine egne ambassadører, som for eksempel Stefan Jacobsen og Dum Dum Boys. Selskapet er eid av de ansatte og har fått rykte på seg for å være et av de selskapene som tar best vare på kundene sine.

Kvalitet og service fremfor alt

Alle klokkene fra Vestal er utført i solid rustfritt stål, noe som gir urene en usammenlignbar kvalitet og holdbarhet. De fleste av dem er også vanntette ned til 10 meters dybde. I tillegg til å ha en utrolig kvalitet, har Vestal slengt på en 3 års garanti og har dessuten en av de beste kundeservicene i bransjen. Det kan ta så lite som en uke å få en klokke som fortsatt er innenfor garantien fikset. Dette er helt uhørt i en sektor der man som oftest må vente en måned på lignende reparasjoner. I tillegg bytter Vestal gjerne batterier for deg gratis, alt du må gjøre er å sende dem klokken din. Det gis mye respekt til et lite selskap som Vestal å yte slik en fantastisk service til den trofaste fanskaren sin.

Alt du trenger i naturen uten å gi opp bylivet

Du finner et stort utvalg klokker i kolleksjonen til Vestal. Siden filosofien bak klokkene er å være et instrument i naturen, har hver modell en egen funksjon tiltenkt det miljøet du ferdes i. Om du elsker fjellet vil du ha stor glede av funksjoner som kompass og høydemåler. Kontrasten i urskiven kan reguleres etter ønske, bare ett av de mange bevisene på den nøye gjennomtenkte utviklingen klokkene fra Vestal går gjennom før lansering. Tanken er å tilfredsstille både den hardbarkede naturelskeren og den urbane bypersonen i deg. Den solide remmen er laget av polyuretan og kjennes myk mot huden, samtidig som du kan være sikker på at den ikke løsner og faller av. Skulle du virkelig være ute på langtur, har du faktisk muligheten til selv å bytte batteriet dersom du skulle ha behov for det.

Les mer om klokker på vår blogg.