Solbriller.com
ButikkFordelerBesøk
- 90 dagers åpent kjøp
- Skandinavias største klokkebutikk
- Gratis returnering
- Fører luksusmerker
Handle nå!
- 90 dagers bytterett
- Gratis frakt
- Autorisert forhandler
- 2 års garanti
- Rask levering
Handle nå!

Breo – klokken som holder det den lover

Breo kunne like gjerne operert under det samme slagordet som en av våre mest kjente dagligvarekjeder i Norge, for det enkle er ofte det beste. Legg til et innovativt design, som gjør det enkle kult på en særegen måte, en pris som de fleste kan bli glad i og der har du Breo. Klokkene har blitt ekstremt populære den seneste tiden og det er ikke vanskelig å forstå hvorfor. Ta en nærmere titt når du ser på bilder av unge skuespillere og kjendiser og du vil neppe måtte lete lenge før et av urene til Breo dukker opp rundt noens håndledd.

Dersom du er ute etter en sprek klokke som skilter med et annerledes design er Breo absolutt et merke du bør ta en nærmere titt på. Breo er selve beviset på at god smak ikke behøver å koste skjorta. Med Breo kan du sette kronen på verket når du kler deg opp, enten det er til hverdags eller fest. Et stilig ur på armen er aldri feil, og med denne klokken viser du samtidig at du har en finger på mote-pulsen. Du kan velge og vrake i en rekke ulike farger og utforminger, men de har alle til felles at de kommuniserer motebevissthet og glede. Hvem trenger ikke en liten innsprøytning av energi og livsglede hver gang de sjekker hva klokken er?

Kompromissløs kvalitet

Merket Breo kom til liv i Storbritannia, men har siden starten hatt fans over hele verden. Som et friskt pust av enkelthet i et kaotisk marked ble Breo raskt en stor favoritt blant sporty, trendy mennesker verden over. Breo har en filosofi som er like enkel som selve designet på klokken. Ting skal ikke koste mer enn nødvendig, men du skal likevel kunne forvente deg det beste. Ingen kompromisser. Ved å tenke økonomisk både i produksjon og i distribusjon har dette merket kunne holde prisene sine lave og konkurransedyktige, samtidig som kvaliteten forblir den samme.

Det enkle er ofte det beste

Selv om Breo også opererer med en kolleksjon av mer avanserte tikkende urverk, har de vunnet alles beundring for måten de har gjenoppfunnet klokkens opprinnelige funksjon: Å fortelle deg hva klokken er. Gjennom en årrekke har designere kriget om hvem som kunne pakke flest av de mest fantastiske egenskapene inn i en og samme lille maskin. Resultatet er ofte meget praktisk, kanskje i overkant avansert, og veldig sjelden estetisk vellykket. Breo er for livsnytere som ikke behøver å vite hvor mange steg de har tatt i dag, hvor mange kalorier de har svidd av, hvem som har mailet dem eller hvem som har likt deres siste Instagram foto. Denne klokken er for dem som bare vil vise god smak i design og rekke flyet de skal ta for å komme seg ut på nye eventyr.