Solbriller.com
ButikkFordelerBesøk
- 90 dagers åpent kjøp
- Skandinavias største klokkebutikk
- Gratis returnering
- Fører luksusmerker
Handle nå!
- 90 dagers bytterett
- Gratis frakt
- Autorisert forhandler
- 2 års garanti
- Rask levering
Handle nå!

De tre tøffeste James Bond-klokkene opp gjennom historien

James Bond er et ikon. Ikke bare fordi han løper rundt og tar livet av utenlandske kriminelle. Han har også en stor stjerne blant de som virkelig interesserer seg for mote.

Det finnes faktisk egne nettsider som dedikerer seg til å videreselge alle kles- og moteproduktene James Bond har brukt i alle filmene. Akkurat den oversikten kan du klare å lete deg frem til selv.

Men i denne artikkelen skal vi fokusere på de tre kuleste klokkene James Bond noensinne har brukt.

1. Rolex Submariner – Ref. 6538

Film: From Russia With Love.
Skuespiller: Sean Connery.
Video av klokken:

Kommentar: En klassiker. Alle som er litt over middels interessert i klokker har hatt våte drømmer om en Rolex Submariner. Den er klassisk, elegant, stilig og….svindyr. Du finner enkelte Submariner-varianter på Finn, men de går neppe for under 30,000 kroner.

2. Breitling Top Time

Film: Tunderball.
Skuespiller: Sean Connery.
Video av klokken:

Kommentar: En annen klassiker som neppe vil gå av moten. Hvis man har sett filmen, så vet man at armbåndsuret spiller en veldig sentral rolle i filmen. Karakteren «Q» utstyrer nemlig Breitling-klokken med en spesiell funksjon som hjelper James Bond med å fullføre oppdraget.

PS! En liten funfact. I England var det en heldiggris som faktisk fant denne klokken på et loppemarked. Han kjøpte den for 250 kroner uvitende om verdien på den. Det viste seg senere at det var en ekte Breitling Top Time, noe som gjorde at han senere kunne selge den samme klokken for 1 million kroner. Ka-tsjing!

3. Gruen Precision 510

Film: Diamonds are forever
Skuespiller: Sean Connery
Video av klokken:

Kommentar: I filmen om diamanter, så passet det seg veldig med en gullfarget og lys klokke. Gruen Precision mangler ikke eleganse. Det som er litt synd er at klokken kun vises i èn scene i filmen, noe som gjør at James Bond-eksperter over hele verden faktisk krangler (!) om hvilken modell det er.

Verken Sean Connery eller regissøren har noensinne bekreftet at det er en Gruen Precision. Men alt tyder på at det stemmer.

James Bond – mer enn bare klokker

Mr Bond er ikke bare utstyrt med fine klokker. Hans «ansatte» passer også på at han har noen fine kjøretøy i hver eneste film. Det har nærmest blitt prestisje for de ulike bilprodusentene å få bilen sin portrettert i en James Bond-film. Ifølge Bilduden.no kjørte han en Aston Martin DBS V12 i filmen Casino Royale.
.