Solbriller.com
ButikkFordelerBesøk
- 90 dagers åpent kjøp
- Skandinavias største klokkebutikk
- Gratis returnering
- Fører luksusmerker
Handle nå!
- 90 dagers bytterett
- Gratis frakt
- Autorisert forhandler
- 2 års garanti
- Rask levering
Handle nå!

Mann byttet hår mot klokke

I dag så hørte vi en utrolig fin historie om hvordan en mann fikk råd til sin Rolex. Det var visstnok en skallet man fra Bergen som hadde spart til hårtransplantasjon i flere år, du kan lese mer om hårtransplantasjoner her. Han hadde spart 65000,- over 4 år og hadde tatt turen ned til Oslo for å få en konsultasjon hos en hår-ekspert.

Han ankom Oslo dagen før og gikk ned i lobbyen på hotellet for å ta en pils. Da møtte han en klokke-entusiast som han kom i prat med. Han hadde nettopp møtt en som egentlig skulle kjøpe en Rolex av han, men av ulike grunner så ble de ikke enige. Dermed hadde denne klokke-entusiasten bestilt seg en pils.

De begynte å prate og denne skallete mannen bra Bergen begynte å fortelle hva han skulle gjøre i Oslo. Han fortalte at han hadde spinket og spart i 4 år. Klokke-entusiasten så sitt snitt å sa til mannen «Vent, du må se denne». Så drar han opp en feit Rolex og sa til han «du kan få denne for 60000,-«.

Klokken han viste frem var forøvrig en Rolex Submariner som i dag er verdt mye mer enn disse 60000,- han tilbyr klokken for.

Den skallete mannen sa kontant nei, men ba om å få lov å ha den armen litt. Klokke-entusiasten var litt skeptisk men godtok dette. De fortsatte å snakke om klokker. Plutselig så tar mannen fra Bergen en bunke penger opp av lomma så sa han «jeg tar den klokka jeg».

Når klokke-entusiasten spurte denne mannen etterpå hvorfor han ville kjøpe den. Så sa han på kav bergensk «denne klokken gir meg superkrefter, jeg trenger ikke hår». Klokke-entusiasten lo og sa det var noe av det beste han hadde hørt.

Historien ble fortalt til oss av klokke-entusiasten som syntes at denne historien er ganske symbolsk. Han mente at denne historien er et prakteksempel på klokkens kraft. Historien er visstnok 10 år gammel. Det skal sies at vi ikke vet om denne skallete mannen fortsatt har klokken og skallen.

Det denne historien forteller er hvor viktig og hvor mye en klokke kan bety for en person. Klokken ga en mann som tidligere ikke hadde hatt selvtillit kontrollen over seg selv, selvtilliten tilbake. Vi har hørt flere lignende historier tidligere fra folk som bruker klokke for å øke sin selvtillit, Grunnen til at de kjøper klokke er ikke for å påvirke hva andre tenker om de men heller hva de tenker om seg selv.

Det er ikke hver dag man hører om en mann som ofrer håret for en klokke!