Solbriller.com
ButikkFordelerBesøk
- 90 dagers åpent kjøp
- Skandinavias største klokkebutikk
- Gratis returnering
- Fører luksusmerker
Handle nå!
- 90 dagers bytterett
- Gratis frakt
- Autorisert forhandler
- 2 års garanti
- Rask levering
Handle nå!

Det går mot smartere tider

Veien til og fra lommen for å hente mobilen når den durer har blitt kortere. Store firmaer som står innenfor produksjonen av kjente elektroniske apparater har i det siste funnet ut av at du kun bør behøve å se ned på armbåndsuret ditt, for å holde deg oppdatert om hva som egentlig foregår i lommen. Fenomenet smartklokker skal være koblet til mobilen ved hjelp av bluetooth, men utenom dette fungere alt veldig selvstendig.

Det finnes mange slags typer på markedet, noen med mer enn bare basisfuksjonene inntakt. Men felles for dem er at de gir brukeren muligheten til å; se meldingene som kommer på mobilen, svare innkommende samtaler, gi lengre levetid på batteriet og til slutt en vanlig klokkefunksjon. Som et tilleggsprodukt til mobilen fungerer smartklokkene godt med å få løst de oppgavene mobilen blir mest brukt til, og det er spådd at de mange trofaste kundene som vil elske dette moderne armbåndsuret kan stå for den potensielle profitten som kan komme ut av det. For det er ikke bare sånn at klokkene kan gi et høyt produsentoverskudd fordi bedriften har trofaste kunder. Men det er også på grunn av slike kunder et produkt kan bli trendy veldig fort, og disse smartklokkene er ikke akkuratt de mest underdesignede klokkene.

Les også: Klokker for herrer

Dagens teknologiske bedrifter er utfordret når det kommer til å utvikle utstyr som har den unike evnen av å være enkel nok for den middelmådige konsumenten, men at den samtidig løser flest mulige tidskrevende og kompliserte. Det er denne vanskelig balansen som har gjort at mange av de konkurrerende bedriftene har utviklet sine smartklokker slik at de bare fungerer på produkter av sitt eget merke. Slik at om du har klokken fra et merke og mobilen fra samme har du faktisk tilgang til mange av applikasjonene dine fra klokken.

Les også: Morsomme fakta om tid og klokker

I blant har firmaene fått kritikk om at ideene virker som smør på flesk. Men foreløpig er reaksjonen delt når det kommer til smartklokker, for selvom potensialet er stort blir det kunn en suksess om folk faktisk trenger produktet og om de er villige til å betale for den korte veien til lommen. Den rimligste modellen ute på markedet som har basisfuksjonen i orden ligger på rundt 700 kr. Så til tross for at ideen er i utviklingsfasen er bedriftene nødt til å se ann om konsumentene finner produksjonen av klokkene like smart.