Solbriller.com
ButikkFordelerBesøk
- 90 dagers åpent kjøp
- Skandinavias største klokkebutikk
- Gratis returnering
- Fører luksusmerker
Handle nå!
- 90 dagers bytterett
- Gratis frakt
- Autorisert forhandler
- 2 års garanti
- Rask levering
Handle nå!

Klokker til herrer

Klokker (se ulike typer på BeingTrendy) kan være så mangt for tiden. For de fleste er den et hjelpemiddel til å alltid vite hva klokken er, men den kan også ha praktiske funksjoner. Klokker kan også være et moteriktig tilbehør, som prikken over i’en i et stilbevisst antrekk. Det er opp til deg hva du forventer av en klokke, men vit at du har mye spennende å velge mellom og at drømmeklokken for deg finnes der ute.

Klokker for et aktivt liv

Mange menn velger klokker som reflekterer det livet de lever. Dersom du elsker trening og sport og dessuten alltid glemmer å ta av deg klokken før du går i dusjen, kan en sportsklokke være tingen for deg. Sportsklokkene fra merker som Breo er enkle og smarte i designet, tåler en trøkk, sitter perfekt rundt håndleddet samme hva du driver med og er 100% vanntette helt ned til 50 meter. Selv de som ikke driver med sportslige aktiviteter kan elske den sporty stilen og ønske en klokke som passer dette uttrykket.

Stilige klassikere

Et smart armbåndsur i kjølig metall eller med en lærrem i høy kvalitet er et sikkert valg som mange går for. En slik klokke kan du regne med å ha i mange år fremover, både fordi kvaliteten er utsøkt og fordi designet er så pass stilrent. Velg deg et slikt ur dersom du ønsker en klokke som er like fin på jobb som på fest, og som reflekterer sikkerhet og klasse. Det sies at man kan fortelle mye om en mann etter hva slags klokke han bruker.

Morsomme klokker med en futuristisk vri

De fleste av oss har for lengst blitt vant til at det er mobilen som holder oss bevisste på hva klokken er. Dette gjør at mange urmakere har valgt å satse mer på morsomt design med en tvist, enn klassiske armbåndsur. Den utfordrende tilnærmelsen til tid som merket Nooka har valgt er perfekt for deg som ser på en klokke som et spennende tilbehør. Du vil ikke gå ubemerket hen med en slik klokke på armen. Seahope er et annet merke som har latt futuristisk kreativitet bli deres kjennetegn. En klokke kan være mye mer enn en tikkende urskive med rem – den kan være morsom og annerledes også.

Tøffe hverdagsklokker

Det kan være vanskelig å finne balansen mellom en elegant og en sporty klokke. Kanskje har du allerede en fin klokke som passer perfekt til spesielle anledninger og en sportsklokke som holder pulsen din jevn mens du jogger og svømmer. Det du behøver er en tøff klokke som passer inn der du tilbringer mest tid: I hverdagen! Merkene Vestal og Nixon har utviklet stilige klokker som ikke er for prangende, men som samtidig har masse personlighet. Finn din favoritt blant det store utvalget av klokker, men pass på at den dekker dine praktiske behov og viser frem personligheten din.